M’encanta aquest
pastís, i no només perquè està boníssim, a part d’això és el pastis de l’Avia
Teresa, que cuinava com els àngels! (Encara m’acordo de les llenties vídues com
ella li deia o les seves “rosquilles”... )
Be, aquí teniu
una recepta ben fàcil de fer, inclòs amb nens, ja que les possibilitats de
cremar-se son molt baixes i a més de passar-s’ho be mentre comparteixen una
estona amb vosaltres a la cuina, podran llepar-se els dits!!
Ingredients:
Galetes Maria (de
les de tota la vida)
Nata muntada (si
es de pastisseria molt millor, la
mesura, depèn de vosaltres, amb 500gr podeu tenir un pastis per unes 6
persones)
ColaCao
Preparació: 20 / 30 minuts
El primer pas es
preparar un pot petit amb una mica de llet i posar-ho a calentar al foc, no cal
que bulli la llet, només que estigui calenta, el que normalment faig, és posar
el foc una mica fort i quan ja tinc la llet calenta, abaixar-lo per a
mantenir-la.
Incorpores la
meitat de la nata muntada i un cop està més o menys plana ajudant-te d’un
colador, espolvoreja cubrint tota la nata (a mi m’agrada que la capa de
xocolata sigui abundant).
I tornes a començar, és a dir, fas una capa de galetes humides a sobre de la nata i el ColaCao, quan ho tinguis, poses la resta de la nata i ho tornes a cobrir amb molt de ColaCao i ho poses a la nevera.
Per a que estigui
ben bo, ha d’estar una bona estona a la nevera.
La meva recomanació és que el feu un dia abans de quan us l’aneu a
menjar!!
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada